Krispedagogik : hjälp till barn och unga i kris
ISBN9789144037417
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMagne Raundalen, Jon-Håkan Schultz
Publiceringsår2007-10-02
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor280
SpråkSvenska

Häftad • 2007-10-02

Krispedagogik : hjälp till barn och unga i kris

av Magne Raundalen och Jon-Håkan Schultz

 • ISBN: 9789144037417
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-10-02
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 280
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria S
  149 kr

  Bra skick

 • Maria M
  209 kr

  Bra skick

Om Krispedagogik : hjälp till barn och unga i kris

Boken Krispedagogik : hjälp till barn och unga i kris släpptes år 2007 och är skriven av Magne Raundalen och Jon-Håkan Schultz.

Den består av 280 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Krispedagogik : hjälp till barn och unga i kris begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 149 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

"Den största skadan gör den som vänder ryggen till." Barnombudsman Reidar Hjermann, NorgeVarje dag finns det förskolebarn och skolelever som upplever kriser och förluster. De kan ha förlorat föräldrar eller nära vänner eller ha varit med om krig och flykt. Medan man inom psykologin och psykiatrin länge har haft sina egna fackområden för att möta barn i kris, har sådan verksamhet varit mindre utvecklad inom pedagogiken. Boken tar upp de möjligheter som ligger i att kriser och trauman ändrar barns och elevers förutsättningar för lärande och är den första bok på svenska som framställer en specifik krispedagogik. Den beskriver på ett praxisnära sätt hur förskolan och skolan kan omskapa kriser och trauman till pedagogiska möjligheter som gör att både barn, elever och lärare övervinner problemen.Boken vänder sig till blivande och verksamma lärare, specialpedagoger, skolledare och personal inom barn- och elevhälsoteam från förskola till grund- och gymnasieskola.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 149 kr