Kriskommunikation (e-bok)
ISBN9789147087891
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareFalkheimer Jesper, Heide Mats, Larsson Larsåke
Publiceringsår2009-08-17
FörlagLiber AB
Antal sidor192
SpråkSvenska

Inbunden • 2009-08-17

Kriskommunikation (e-bok)

av Falkheimer Jesper, Heide Mats och Larsson Larsåke

 • ISBN: 9789147087891
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2009-08-17
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria R
  234 kr

  Bra skick

Om Kriskommunikation (e-bok)

Boken Kriskommunikation (e-bok) släpptes år 2009 och är skriven av Falkheimer Jesper, Heide Mats och Larsson Larsåke.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Kriskommunikation (e-bok) begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 234 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Nominerad till Årets HR-bok 2009! Den här banbrytande boken visar hur en organisation på bästa sätt bygger upp sin kriskommunikation, fördelat på de tre olika faserna före, under och efter en kris. Den bygger på aktuell forskning och teori varvas med praktikfall och konkreta råd. Det går knappt en dag utan att vi nås om budskapet om att en ny kris har uppstått. Kriserna kan utlösas av hur olyckor och naturkatastrofer hanteras av ansvariga aktörer. De kan också utlösas av hur organisationer fattar beslut och hanterar moraliska och etiska frågor. Under osäkra och hotfulla förhållanden ställs krav på snabba beslut och tydlig kommunikation. Därmed har förmågan att kommunicera effektivt blivit allt viktigare för myndigheter, företag och andra organisationer. Läs mer Boken riktar sig till såväl ledare och (kris)kommunikatörer som studenter i ämnen som behandlar risker, kriser och kommunikation.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 234 kr
 Letar efter nypriser..