Köteori
ISBN9789144031033
Upplaga2
FormatInbunden
FörfattareUlf Körner
Publiceringsår2003-04-03
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor340
SpråkSvenska

Inbunden • 2003-04-03

Köteori

av Ulf Körner

 • ISBN: 9789144031033
 • Upplaga: 2
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2003-04-03
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 340
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Hani F
  309 kr

  Bra skick

Om Köteori

Boken Köteori släpptes år 2003 och är skriven av Ulf Körner.

Den består av 340 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Köteori begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 250 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

"Köer är egentligen ett otyg. Själv vill jag aldrig stå i kö såvida jag inte står ensam." Denna bok avser att ge en god inblick i köteorins möjligheter att via modeller analysera i första hand tele- och datakommunikationssystem. Köteorin ger oss utmärkta möjligheter att teoretiskt bedöma olika prestanda hos dessa system. Genom köteoretiska modeller kan vi vidare jämföra olika lösningar för framtida system och därmed få en god insikt i på vilka grunder dessa system skall byggas. Alla kommunikationssystem, vare sig det gäller telefonnät, nät för mobil kommunikation, lokala datanät, Internet, etc är dimensionerade med hjälp av köteoretiska modeller.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 250 kr