Köprätten : en introduktion
ISBN9789139207597
Upplaga8
FormatHäftad
FörfattareJon Kihlman
Publiceringsår2016-06-14
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor132
SpråkSvenska

Häftad • 2016-06-14

Köprätten : en introduktion

av Jon Kihlman

 • ISBN: 9789139207597
 • Upplaga: 8
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2016-06-14
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 132
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Charlotte H
  113 kr

  Bra skick

 • Cynthia H
  209 kr

  Ny

Om Köprätten : en introduktion

Boken Köprätten : en introduktion släpptes år 2016 och är skriven av Jon Kihlman.

Den består av 132 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Köprätten : en introduktion begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 113 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Avtal om köp berör alla människor i samhället. Inom köprätten behandlas framför allt de problem som uppkommer om ett köpavtal inte får de resultat som parterna avsett. Det kan vara fråga om så skilda företeelser som att en köpt vara inte levereras i tid, en fastighet har skador som köparen inte hade räknat med, ett bolag inte har de kunder som köparen trodde, en vara skadas på vägen från säljaren till köparen eller att köparen inte betalar när säljaren vill få betalt.Behandlingen av köprättsliga problem sker i stor utsträckning på liknande sätt oberoende av vilken lag som tillämpas. Bestämmelserna i köplagen stämmer ofta överens med motsvarande bestämmelser i konsumentköplagen, internationella köplagen och jordabalken. Med utgångspunkt i de problem som kan uppkomma behandlas därför alla dessa lagar. I viss mån behandlas även regleringen i standardavtal.Alla köprättsliga problem som någonsin uppkommit skulle ha kunnat undvikas om parterna hade förutsett dem och reglerat deras lösning i sina avtal. I boken kompletteras därför det traditionella domstolsperspektivet med ett mer partsorienterat. I många fall beskrivs följaktligen inte bara hur problem skall lösas, utan också hur de skulle ha kunnat förebyggas

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 113 kr
 Letar efter nypriser..