Kontrollens variationer
ISBN9789144074252
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2012-03-02
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor349
SpråkSvenska

Häftad • 2012-03-02

Kontrollens variationer

 • ISBN: 9789144074252
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-03-02
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 349
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Magnus B
  250 kr

  Ny

Om Kontrollens variationer

Boken Kontrollens variationer släpptes år 2012.

Den består av 349 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Kontrollens variationer begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 250 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Begreppet kontroll kan lätt ge intryck av att det handlar om något avlägset, som drabbar andra som gjort "något speciellt". Vi tänker inte alltid på att kontroll är närvarande i allas dagliga liv. I denna antologi speglas kontroll utifrån olika perspektiv. Dess variationer och komplexitet visas både empiriskt och teoretiskt och rör sig mellan formell och informell kontroll. Antologin behandlar frågor om hur kontrollen utförs i praktiken inom bland annat olika delar av rättsväsendet och socialtjänsten, liksom hur människor reagerar på kontrollen när de utsätts för den. Ett annat perspektiv på kontroll som diskuteras i flera kapitel är hur kontrollen av kontrollanterna sker. Kontrollens variationer behandlar vitt skilda kontrollinsatser: från spaning, övervakningstekniker och strategier för effektivare kontroll till stödjande insatser. Vad de alla har gemensamt är att de innefattar myndighetsutövning i någon form. Bokens kapitel är strukturerade under fyra övergripande teman: * Kontrollanterna * De kontrollerade * Kontroll av kontrollanterna * Kontrollens utbredning och utmaning. Boken riktar sig till studenter inom kriminologi, sociologi, statsvetenskap samt polisutbildningar vid universitet och högskolor. Boken kan även användas inom vidareutbildning för praktiker verksamma inom exempelvis rättsväsendet och socialtjänsten samt vara till nytta för forskare i fältet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 250 kr
 Letar efter nypriser..