Kontinuerliga system - övningsbok
ISBN9789144012346
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2000-01-21
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor173
SpråkSvenska

Häftad • 2000-01-21

Kontinuerliga system - övningsbok

 • ISBN: 9789144012346
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2000-01-21
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 173
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mina B
  115 kr

  Ny

Om Kontinuerliga system - övningsbok

Boken Kontinuerliga system - övningsbok släpptes år 2000.

Den består av 173 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp den ny för 272 kr hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Detta övningsmaterial är avsett att användas tillsammans med läroboken Kontinuerliga system, Studentlitteratur, av samma författare. Övningsboken följer lärobokens uppläggning och behandlar lösningsmetoder och modellering för partiella differentialekvationer, med fokus på de grundläggande ekvationer som uppträder inom klassisk fysik och teknik, dvs Laplaces ekvation, värmeledningsekvationen och vågekvationen. Övningsexemplen är valda för att belysa alla de tre stegen i kedjan: uppställande av modell, analytiska lösningsmetoder och tolkning av lösningen i förhållande till modellen. Förutom partiella differentialekvationer behandlas Hilbertrum, Speciella funktioner och Distributionsteori.Boken och övningsuppgifterna är främst avsedda för kurser vid tekniska högskolor. Tack vare det rikhaltiga urvalet exempel kan det även användas för självstudier, till exempel av forskarstuderande som arbetar med matematisk modellering. Samtliga övningsuppgifter är försedda med svar, och många med anvisningar eller lösningar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Ny från 272 kr