Kontinuerliga system
ISBN9789144013558
Upplaga2
FormatKartonnage
Publiceringsår2000-01-14
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor414
SpråkSvenska

Kartonnage • 2000-01-14

Kontinuerliga system

 • ISBN: 9789144013558
 • Upplaga: 2
 • Format: Kartonnage
 • Publiceringsår: 2000-01-14
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 414
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -66% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mina B
  173 kr

  Bra skick

 • Linda W
  359 kr

  Ny

Om Kontinuerliga system

Boken Kontinuerliga system släpptes år 2000.

Den består av 414 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Kontinuerliga system begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 341 kr (66%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ledmotivet i denna bok är partiella differentialekvationer. Framställningen fokuserar på de grundläggande ekvationer som uppträder inom klassisk fysik och teknik, dvs Laplaces ekvation, värmeledningsekvationen och vågekvationen. Stor vikt läggs vid att behandla alla de tre stegen i kedjan: uppställande av modell, analytiska lösningsmetoder och tolkning av lösningen i förhållande till modellen.Några ytterligare matematiska hjälpmedel som behövs, Hilbertrum, Speciella funktioner och Distributionsteori, behandlas i fristående avsnitt.Boken är främst avsedd för kurser vid tekniska högskolor. Genom den stora mängden genomräknade exempel kan den även användas för självstudier, till exempel av forskarstuderande som arbetar med matematisk modellering.Som förkunskaper förutsätts grundläggande kurser i analys, linjär algebra, vektoranalys, transformmetoder, linjära system samt komplex analys. Dessutom förutsätts läsaren ha grundläggande kunskaper i fysik, mekanik och elektricitetslära.Till boken finns ett separat övningsmaterial.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 173 kr   Spara 66% mot nypris
Ny från 514 kr