Kontext Svenska som andraspråk 2 och 3
ISBN9789144103457
Upplaga1
FormatFlexband
FörfattareEva Hedencrona
Publiceringsår2014-11-05
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor376
SpråkSvenska

Flexband • 2014-11-05

Kontext Svenska som andraspråk 2 och 3

av Eva Hedencrona

 • ISBN: 9789144103457
 • Upplaga: 1
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2014-11-05
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 376
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 6 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anastasiia Y
  186 kr

  Ny

 • Magdalena H
  350 kr

  Ny

 • Kristina G
  350 kr

  Bra skick

 • Fateha B
  429 kr

  Bra skick

 • Max L
  380 kr

  Bra skick

 • Michael S
  458 kr

  Bra skick

Om Kontext Svenska som andraspråk 2 och 3

Boken Kontext Svenska som andraspråk 2 och 3 släpptes år 2014 och är skriven av Eva Hedencrona.

Den består av 376 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Kontext Svenska som andraspråk 2 och 3 begagnad från en av 6 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 324 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

För de elever som även ska läsa SVA 2 och SVA 3 finns en mycket uppskattad fortsättningsbok. Kontext Svenska som andraspråk 2?–?3 täcker ämnesplanens centrala innehåll och ger eleverna de kunskaper som behövs för att klara båda kurserna. Boken är uppbyggd efter samma tydliga mönster som övriga Kontext-böcker vilket gör det lätt för eleverna att snabbt förstå hur de ska arbeta med läromedlet. Kontext Svenska som andraspråk 2?–?3 är en allt-i-ett-bok som varvar text och övningar. Genom ett utförligt avsnitt om vetenskapligt skrivande förbereds eleverna inför högre studier. Digitalt läromedelI det digitala läromedlet finns samtliga texter och övningar inlästa på naturligt talspråk, så att eleven kan läsa och lyssna samtidigt. Här finns också självrättande övningar, motsvarande de som finns i elevpaketets övningshäfte, där eleven tränar grammatik, ordförståelse och meningsbyggnad. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken.ElevbokI Kontext Svenska som andraspråk är alla kapitel uppbyggda kring verkliga texter hämtade från tidningar och böcker. Varje kapitel har ett tema som ligger till grund för de kunskapsmoment och de övningar som återfinns i kapitlet. Stor omsorg har lagts vid att hitta texter som både passar andraspråkselever, är engagerande och stämmer in i respektive kapitel. I elevpaketet till Kontext Svenska som andraspråk 1 medföljer ett separat övningshäfte (som även kan köpas i 10-pack) för extra ord-, meningsbyggnads- och grammatikträning. I elevpaketet till Kontext SVA 2?–?3 ingår det digitala läromedlet och den tryckta elevboken.Det digitala läromedlet är giltigt i fyra år och kan ärvas mellan elever.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 324 kr