Kontext Svenska som andraspråk 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt
ISBN9789144136523
Upplaga2
FormatFlexband
FörfattareEva Hedencrona
Publiceringsår2020-09-11
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor272
SpråkSvenska

Flexband • 2020-09-11

Kontext Svenska som andraspråk 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt

av Eva Hedencrona

 • ISBN: 9789144136523
 • Upplaga: 2
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2020-09-11
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 272
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -43% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mohammad S
  320 kr

  Ny

 • Magdalena H
  330 kr

  Ny

Om Kontext Svenska som andraspråk 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt

Boken Kontext Svenska som andraspråk 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt släpptes år 2020 och är skriven av Eva Hedencrona.

Den består av 272 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Kontext Svenska som andraspråk 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 239 kr (43%) mot att köpa den ny hos Akademibokhandeln.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kontext Svenska som andraspråk 1 är en integrerad text- och övningsbok för kursen Svenska som andraspråk 1. Läromedlet är, tillsammans med Kontext svenska som andraspråk 2-3, heltäckande för gymnasiets kurser i svenska som andraspråk. I den andra upplagan av Kontext Svenska som andraspråk 1 har innehållet uppdaterats och kopplingen till kursplanen ytterligare stärkts (GY11). Genrepedagogik, cirkelmodellen och formativt lärande genomsyrar bokens alla delar. Här finns kapitel om till exempel muntlig och skriftlig framställning, lässtrategier, litteratur och språksociologi samt ett avsnitt med råd inför de nationella proven.Läromedlet tar utgångspunkt i engagerande texter som mynnar ut i språkutvecklande övningar. Efter varje text finns uppgifter som tränar läsförståelse och reflektion samt ger eleverna möjlighet att fundera över språkets olika användningsområden och samtidigt göra jämförelser med sitt förstaspråk.Med hjälp av det fylliga språkhäftet kan eleverna öva vidare, vidga sin vokabulär och bli säkrare på ord och språkriktighet.Elevpaketet består av en digital inläst bok så att eleverna kan läsa boken på skärmen och lyssna på den samtidigt. I paketet ingår även interaktiva övningar som tränar ord och olika språkliga moment.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 320 kr   Spara 43% mot nypris
Ny från 559 kr