Konsumtionsliv
ISBN9789171732781
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareZygmunt Bauman
Publiceringsår2008-11-28
FörlagBokförlaget Daidalos
Antal sidor174
SpråkSvenska

Häftad • 2008-11-28

Konsumtionsliv

av Zygmunt Bauman

 • ISBN: 9789171732781
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-11-28
 • Förlag: Bokförlaget Daidalos
 • Antal sidor: 174
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Hp H
  239 kr

  Bra skick

Om Konsumtionsliv

Boken Konsumtionsliv släpptes år 2008 och är skriven av Zygmunt Bauman.

Den består av 174 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bokförlaget Daidalos.

Köp Konsumtionsliv begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 239 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Zygmunt Bauman har energiskt utforskat olika sidor av vårt samtida sociala ich kulturella liv, som han karaktäriserar som "flytande". Relationer, identiteter, och institutioner befinner sig i en ständig förvandling. Det skapas hela tiden nya möjlighter, men också nya faror.Här är det konsumtionslivet Bauman tar sig an. Konsumtion är i sig något flyktigt och våra dagars konsumtionssamhälle är ett tillstånd av evig otillfredsställelse, där den ena frestande nyheten jagar den andra i halsbrytande fart. Tiden får en, som Bauman säger, "pointillistisk" karaktär, den blir en punkt- eller ögonblickstid. Konsumtionssamhällets kultur är en "nukultur".Poängen med Bauman är inte att han ?levererar? aha-upplevelser. Han trycker envist på något som vi innerst inne är medvetna om, men inte vill eller vågar erkänna: att vi långtifrån är så fria som vi inbillar oss... Med ockuperade sinnen sjunger vi ockupantens lov./Nils Schwartz i ExpressenBaumans analys av konsumtionslivet är klockren, stringent - och pessimistisk./P O i Västerbottens-KurirenMed Konsumtionsliv visar Bauman att han hör till en av de mest framsynta tänkarna i vår samtid. Boken är kort, skarp och kritisk./Mikael R Karlsson I Borås Tidning

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 239 kr
Ny från 210 kr