Konflikt och konfliktförståelse - för vården och den sociala sektorn
ISBN9789147076642
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareTor-Johan Ekeland
Publiceringsår2006-01-03
FörlagLiber AB
Antal sidor248
SpråkSvenska

Häftad • 2006-01-03

Konflikt och konfliktförståelse - för vården och den sociala sektorn

av Tor-Johan Ekeland

 • ISBN: 9789147076642
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-01-03
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 248
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna M
  219 kr

  Bra skick

Om Konflikt och konfliktförståelse - för vården och den sociala sektorn

Boken Konflikt och konfliktförståelse - för vården och den sociala sektorn släpptes år 2006 och är skriven av Tor-Johan Ekeland.

Den består av 248 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Konflikt och konfliktförståelse - för vården och den sociala sektorn begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 219 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Konflikter kan vara en källa till förnyelse, tillväxt och utveckling. Men de kan lika gärna resultera i försämrad produktivitet, dålig arbetsmiljö och sjukdom. Det är inte konflikten i sig utan hur vi hanterar den, som avgör. Läs mer Konflikter är både nödvändiga och oundvikliga. Nödvändiga om vi ska respektera demokratins ideal om medbestämmande och oundvikliga för att människor har vilja och förmåga att strida för sina intressen, synpunkter och behov. Boken fokuserar på vård- och socialsektorn som konfliktarena, men konflikter har en allmän karaktär och boken kan därför användas av alla som berörs av konflikter och de mellanmänskliga utmaningar de representerar. Om författarna Tor-Johan Ekeland är professor i socialpsykologi vid Institutt for samfunnspsykologi, Universitetet i Bergen, och vid Høgskolen i Volda.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 219 kr