Konferens och reception Faktabok
ISBN9789147077533
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareMona Johansson
Publiceringsår2006-03-07
FörlagLiber AB
Antal sidor168
SpråkSvenska

Häftad • 2006-03-07

Konferens och reception Faktabok

av Mona Johansson

 • ISBN: 9789147077533
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-03-07
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 168
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anab J
  299 kr

  Ny

 • Moska M
  329 kr

  Ny

 • Cornelia G
  409 kr

  Bra skick

 • Tina N
  524 kr

  Ny

Om Konferens och reception Faktabok

Boken Konferens och reception Faktabok släpptes år 2006 och är skriven av Mona Johansson.

Den består av 168 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Konferens och reception Faktabok begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 299 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Konferenshotell och receptioner ger jobb åt många och allt fler söker sig också till "mötesbranschen". Kraven på ett säljande och professionellt agerande är höga. En hårdnande konkurrens tillåter inte några förlorade kunder p.g.a. okunnighet eller bristande servicevilja.Läs merKonferens och reception ger en heltäckande beskrivning av konferensmarknaden och hur sammanträden, konferenser och liknande arrangemang genomförs på ett miljömedvetet, serviceinriktat och ansvarsfullt sätt. Det ger också kunskap om arbetet i hotell- och företagsreceptioner utifrån verklighetsanknutna situationer.Konferens och reception innehåller:- Konferens - Reception- Att arbeta med service- Miljö- och kvalitetstänkande- Kommunikation- Marknadsföring och lönsamhet- Branschorganisationer- Branschordlista (sv-eng/eng-sv)Till faktaboken finns en arbetsbok med uppgifter samt en handledning som ger kommentarer och förslag till lösningar, kursplanering, OH-underlag och provuppgifter på cd. Läromedlet är anpassat till gymnasieskolans kurs Konferens och reception och kan med fördel även användas till kurserna Konferens respektive Reception. Det passar utmärkt för kompetensutveckling i företag inom turist- och mötesindustrin, KY-utbildningar och andra påbyggnadsutbildningar.Faktaboken finns inläst hos Inläsningstjänst.Om författarnaMona Johansson och Sonja Westerblad har tidigare skrivit läromedlen A2000 Administration A och Administration B. De är båda lärare och har dessutom erfarenhet av administrativt arbete utanför skolan.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 299 kr
 Letar efter nypriser..