Koncernredovisning
ISBN9789144052403
Upplaga12
FormatHäftad
Publiceringsår2008-09-10
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor262
SpråkSvenska

Häftad • 2008-09-10

Koncernredovisning

 • ISBN: 9789144052403
 • Upplaga: 12
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-09-10
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 262
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johan O
  209 kr

  Ny

 • Jessica K
  209 kr

  Bra skick

Om Koncernredovisning

Boken Koncernredovisning släpptes år 2008.

Den består av 262 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Koncernredovisning begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Koncernredovisning är ett område som befinner sig i ständig utveckling. Det är också ett område som kännetecknas av en ökande komplexitet. Upplaga 12 är väsentligt utökad för att ge en komplett, gedigen och pedagogisk behandling av dagens koncernredovisning. Boken beskriver uppbyggnaden av en koncern och motiv för koncernbildning samt redovisningsprinciper, lagbestämmelser, redovisningsstandarder och skatteregler för koncerner. De numera helt olika reglerna för koncerner med noterade respektive onoterade moderföretag behandlas var för sig. Den praktiska tekniken för utarbetandet av koncernbokslut illustreras synnerligen ingående genom ett stort antal realistiska exempel. I dessa behandlas alla förekommande metoder: förvärvsmetoden, poolningsmetoden, kapitalandelsmetoden och klyvningsmetoden. Exemplen är försedda med utförliga och lättfattliga kommentarer och med precisa referenser till regelverket. De täcker alla förekommande typfall, även mindre frekventa sådana. Redovisning enligt internationella standarder, IFRS, behandlas också. Boken är avsedd att vara en kvalificerad lärobok för universitet och högskolor och samtidigt en bra handbok för praktiskt verksamma ekonomer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr
 Letar efter nypriser..