Kompetensbaserad personalstrategi : hur du tar reda på vad organisationen behöver, bemannar den rätt och utvecklar den inför framtiden
ISBN9789127146006
Upplaga2
FormatInbunden
Publiceringsår2016-04-30
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor310
SpråkSvenska

Inbunden • 2016-04-30

Kompetensbaserad personalstrategi : hur du tar reda på vad organisationen behöver, bemannar den rätt och utvecklar den inför framtiden

 • ISBN: 9789127146006
 • Upplaga: 2
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2016-04-30
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 310
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -9% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ellinor K
  409 kr

  Ny

Om Kompetensbaserad personalstrategi : hur du tar reda på vad organisationen behöver, bemannar den rätt och utvecklar den inför framtiden

Boken Kompetensbaserad personalstrategi : hur du tar reda på vad organisationen behöver, bemannar den rätt och utvecklar den inför framtiden släpptes år 2016.

Den består av 310 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Kompetensbaserad personalstrategi : hur du tar reda på vad organisationen behöver, bemannar den rätt och utvecklar den inför framtiden begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 39 kr (9%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken förmedlar en komplett personalstrategi, från träffsäker rekrytering till medarbetarnas fortsatta kompetensutveckling. Du får lära dig behovsanalys, att utföra kompetensbaserade intervjuer, dra slutsatser av olika bedömningsmetoder och belöna konstruktiva arbetsinsatser. Modellen kan bidra till att motverka diskriminering och skapa mångfald på arbetsplatser. Praktiska verktyg och råd starkt förankrade i teori och forskning gör boken till en handfast guide för såväl nya som rutinerade chefer, HR-chefer och rekryterare. Denna andra reviderade utgåva har uppdaterat och utökat material om bland annat anställningsintervjun och kravspecifikation.Detta är en oerhört bra bok för chefer, personalansvariga och för studenter som läser personal- och organisationsutveckling. Erika Storme Martinger, BTJ-häftet nr 14, 2016

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 409 kr   Spara 9% mot nypris
Ny från 448 kr