Komparativ politik - Institutioner och beteende
ISBN9789144076003
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareCarsten Anckar, Lauri Karvonen, Åsa Von Schoultz, Thomas Denk
Publiceringsår2013-07-15
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor336
SpråkSvenska

Häftad • 2013-07-15

Komparativ politik - Institutioner och beteende

av Carsten Anckar, Lauri Karvonen, Åsa Von Schoultz och Thomas Denk

 • ISBN: 9789144076003
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-07-15
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 336
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Martin N
  329 kr

  Bra skick

Om Komparativ politik - Institutioner och beteende

Boken Komparativ politik - Institutioner och beteende släpptes år 2013 och är skriven av Carsten Anckar, Lauri Karvonen, Åsa Von Schoultz och Thomas Denk.

Den består av 336 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Komparativ politik - Institutioner och beteende begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 329 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur fungerar politiska system? Hur är de uppbyggda och hur skiljer de sig åt länder emellan? Det är några av de frågor som behandlas i Komparativ politik. Utöver en presentation av grundläggande begrepp och metoder jämförs centrala institutioner, som till exempel parlament, regeringar och statsformer, samt aktörsgrupper som politiska partier, intressegrupper och media. Därtill görs jämförelser mellan medborgares politiska beteenden, politiska kulturer och värderingar. Bokens perspektiv är globalt och den studerar ett stort antal stater, men det är politiska system och deras dimensioner som står i fokus, inte enskilda stater som sådana. Syftet med boken är att ge läsaren en förståelse för hur politiska system är uppbyggda och fungerar, samt hur dessa system varierar världen över. I denna andra upplaga har de globala översikterna uppdaterats och nya forskningsresultat har beaktats. Komparativ politik riktar sig till studenter i statsvetenskap eller andra ämnen där en förståelse för politik och olika länders politiska system har en central roll. Tillsammans med Komparativ politik. Tio olika politiska system (Studentlitteratur 2018) ger böckerna studenten en fördjupad förståelse för komparativ politik utifrån teoretiska och empiriska perspektiv.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 329 kr
 Letar efter nypriser..