Kommunikationsträning på engelska för vårdpersonal - (bok + digital produkt)
ISBN9789144127606
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareElisabeth Legl
Publiceringsår2019-02-20
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor286
SpråkSvenska

Häftad • 2019-02-20

Kommunikationsträning på engelska för vårdpersonal - (bok + digital produkt)

av Elisabeth Legl

 • ISBN: 9789144127606
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2019-02-20
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 286
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -42% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jenny B
  250 kr

  Ny

 • Jenny B
  270 kr

  Ny

Om Kommunikationsträning på engelska för vårdpersonal - (bok + digital produkt)

Boken Kommunikationsträning på engelska för vårdpersonal - (bok + digital produkt) släpptes år 2019 och är skriven av Elisabeth Legl.

Den består av 286 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Kommunikationsträning på engelska för vårdpersonal - (bok + digital produkt) begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 181 kr (42%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vet du vad intensiven, vårdcentral och BB heter på engelska? Skulle du kunna fråga en engelskspråkig patient om besvär och symtom? Vet du hur man skriver intyg, remisser och rapporter på engelska? Det – och mycket annat – får du lära dig i boken så att du på korrekt engelska kan klara de vanligaste situationerna inom vården.Kommunikationsträning på engelska för vårdpersonal:ger träning i de fyra färdigheterna lyssna, tala, läsa och skrivahar exempel och texter från vårdområdethar många olika övningsuppgifter med lösningsförslag i facithar utförliga ordlistor.Till boken finns en webbplats med nyttiga hörövningar, du behöver bara registrera dig med koden som finns på omslagets insida. Koden är unik och kan enbart brukas av en användare. Boken vänder sig till högskolestuderande inom vård på alla nivåer samt till all vårdpersonal som önskar friska upp eller utöka sina kunskaper i engelska. Den lämpar sig både för organiserad studieverksamhet och självstudier.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 250 kr   Spara 42% mot nypris
Ny från 431 kr