Kommunikation - Samtal och bemötande i vården
ISBN9789144070070
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareSofie Bäärnhielm, Björn Enqvist, Bjöörn Fossum, Sven-Olof Andersson, Karin Bergkvist
Publiceringsår2013-01-22
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor472
SpråkSvenska

Häftad • 2013-01-22

Kommunikation - Samtal och bemötande i vården

av Sofie Bäärnhielm, Björn Enqvist, Bjöörn Fossum, Sven-Olof Andersson och Karin Bergkvist

 • ISBN: 9789144070070
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-01-22
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 472
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mattias B
  359 kr

  Ny

 • Mai M
  359 kr

  Ny

 • Carina T
  359 kr

  Bra skick

 • Angie T
  499 kr

  Ny

Om Kommunikation - Samtal och bemötande i vården

Boken Kommunikation - Samtal och bemötande i vården släpptes år 2013 och är skriven av Sofie Bäärnhielm, Björn Enqvist, Bjöörn Fossum, Sven-Olof Andersson och Karin Bergkvist.

Den består av 472 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Kommunikation - Samtal och bemötande i vården begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

All vård innebär kommunikation och behovet av praktisk kunskap om kommunikation verkar vara större än någonsin. Många menar att kommunikation och bemötande är en av de svåraste arbetsuppgifterna inom hälso- och sjukvården. Vi vet från klinisk erfarenhet och från studier att patienter och närstående värdesätter en god kommunikation och ett gott bemötande. Flera undersökningar visar att kommunikation är det allra viktigaste för att vården ska bli optimal, utifrån säkerhet, nöjdhet och bästa möjliga behandlings- och omvårdnadsresultat. Denna tredje upplaga innehåller fem nya kapitel och övriga kapitel är reviderade och uppdaterade. Boken är uppdelad i två delar, den första innehåller centrala grunder för kommunikation i vården, till exempel patienters utsatthet, personcentrering, genus, makt, hur patienter och närstående kan uppfattas och hur de kan uppfatta oss i vården. Den andra delen beskriver hur man kan samtala om läkemedel, prata med barn och föräldrar, när man använder tolk och hur man kan samtala med svårt sjuka inom cancervård eller palliativ vård. Här kan man även läsa om mångkulturella vårdmöten samt om hur man kan tala med personer som är psykiskt traumatiserade. Den här boken riktar sig till alla blivande och redan yrkesverksamma inom hälso- och sjukvården, men används framför allt i utbildning av sjuksköterskor på såväl grundläggande som avancerad nivå.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 359 kr
 Letar efter nypriser..