Kommunikation, organisation och ledarskap
ISBN9789147086306
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2007-01-09
FörlagLiber AB
Antal sidor184
SpråkSvenska

Häftad • 2007-01-09

Kommunikation, organisation och ledarskap

 • ISBN: 9789147086306
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-01-09
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 184
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Christoffer E
  209 kr

  Bra skick

Om Kommunikation, organisation och ledarskap

Boken Kommunikation, organisation och ledarskap släpptes år 2007.

Den består av 184 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Kommunikation, organisation och ledarskap begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken behandlar den konkreta ledarskapsprocessen i offentlig verksamhet såsom skola, vård och socialtjänst. Betoningen ligger på uppgiftslösning och samarbete. Författaren inbjuder till diskussion kring vilka konsekvenser olika organisationsformer kan få för verksamhetens praktiska genomförande.Läs merI bokens första hälft beskrivs en organisationsteori om hur det konkreta livet i sociala system skapar organisationen. Den andra hälften av boken behandlar ett antal viktiga teorier och begrepp som rör organisationer, ledarskap och samarbete.Kommunikation, organisation och ledarskap vänder sig till studenter inom socialt arbete, lärare, konsulter och ledare.Om författarnaCristian Lima är extern lektor i organisationspsykologi vid Köpenhamns universitet och har även arbetat med organisations- och ledarutveckling inom den pedagogiska världen samt hälso- och sjukvården.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr