Kommunalrättens grunder
ISBN9789139205104
Upplaga6
FormatInbunden
FörfattareAlf Bohlin
Publiceringsår2011-02-15
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor298
SpråkSvenska

Inbunden • 2011-02-15

Kommunalrättens grunder

av Alf Bohlin

 • ISBN: 9789139205104
 • Upplaga: 6
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2011-02-15
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 298
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Vendela C
  259 kr

  Ny

Om Kommunalrättens grunder

Boken Kommunalrättens grunder släpptes år 2011 och är skriven av Alf Bohlin.

Den består av 298 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Kommunalrättens grunder begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kommunalrätten är den del av juridiken som behandlarkommunernas organisation, verksamhetsformer, befogenheteroch åligganden. Kommunernas verksamhet är av skiftande slag och styrs av en rad olika lagar. Kommunalrättens grunder är primärt avsedd att användas som lärobok vid studiet av ämnet förvaltningsrätt inom juristutbildningen. I boken behandlas grunddragen avkommunalrätten med huvudvikten lagd vid bestämmelsernai kommunallagen (1991:900), som gäller för kommuner och landsting. Framställningen illustreras med rättsfall. Ur innehållet: Begreppen kommun, kommunmedlemoch kommunal självstyrelse / De kommunala organenoch deras uppgifter / Förtroendevalda och anställda / Denkommunala kompetensen / Vissa övriga kommunala befogenheter/Förfarandet hos fullmäktige och nämnder / Ekonomisk förvaltning och revision / Överklagande av kommunala beslut. Ändringar och tillägg i denna sjunde upplaga av boken har gjorts med anledning av ny lagstiftning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr