Kommunalrätt : en introduktion för professionsutbildningar
ISBN9789147128310
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareLars Zanderin, Annika Staaf, Lotti Rydberg Welander, Petter Skoglund
Publiceringsår2019-01-16
FörlagLiber AB
Antal sidor108
SpråkSvenska

Häftad • 2019-01-16

Kommunalrätt : en introduktion för professionsutbildningar

av Lars Zanderin, Annika Staaf, Lotti Rydberg Welander och Petter Skoglund

 • ISBN: 9789147128310
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2019-01-16
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 108
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sonja S
  121 kr

  Väl använd

Om Kommunalrätt : en introduktion för professionsutbildningar

Boken Kommunalrätt : en introduktion för professionsutbildningar släpptes år 2019 och är skriven av Lars Zanderin, Annika Staaf, Lotti Rydberg Welander och Petter Skoglund.

Den består av 108 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Kommunalrätt : en introduktion för professionsutbildningar begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 121 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kommunalrätt - en introduktion för professionsutbildningar är en kortfattad beskrivning av den rättsliga regleringen rörande kommunerna och landstingen, med fokus lagd på den kommunala självständigheten och organiserandet av beslutsfattande instanser m.m. Regeringsformen och den nya kommunallagen står i centrum för framställningen, och bl.a. likställighetsprincipen och medborgarinflytandet belyses. Boken innehåller också ett avsnitt om relevant arbetsrättslig lagstiftning. Lagen om offentlig upphandling behandlas liksom regler om överklagande om kommunala beslut. Boken ger dessutom en kort introduktion till EU-rättslig lagstiftning och dess påverkan på den kommunala och landstingskommunala verksamheten.Läs merDenna andra upplaga är uppdaterad med den nya kommunallagen (2017:725) och med den nya lagen (2016:1145) om offentlig upphandling. Vissa andra kapitel är också helt nyskrivna och uppdaterade. Boken lämpar sig särskilt för kursdeltagare och andra som är eller kommer att vara yrkesverksamma inom kommun och landsting men också för andra som vill ha en lättillgänglig introduktion till viktiga lagar som styr verksamheter i kommuner och landsting.Om författarnaFörfattarna har lång erfarenhet av såväl undervisning och forskning om den offentliga förvaltningen som av arbete och uppdrag inom den offentliga sektorn.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 121 kr
 Letar efter nypriser..