Kommunalpolitik
ISBN9789139107507
Upplaga5
FormatHäftad
Publiceringsår2006-01-03
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor250
SpråkSvenska

Häftad • 2006-01-03

Kommunalpolitik

 • ISBN: 9789139107507
 • Upplaga: 5
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-01-03
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 250
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

640 kr

Ej tillgänglig

829 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

739 kr

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -55% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lisa D
  289 kr

  Bra skick

Om Kommunalpolitik

Boken Kommunalpolitik släpptes år 2006.

Den består av 250 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Kommunalpolitik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 351 kr (55%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kommuner, landsting och regioner befinner sig i en omställningsperiod. Medborgarnas krav på delaktighet förändrar förutsättningarna för både politiker och tjänstemän. Boken ger ett statsvetenskapligt perspektiv på den lokala självstyrelsen. Idédebatten sätts in i ett europeiskt och historiskt sammanhang. Med aktuella undersökningar som utgångspunkt beskrivs hur kommuner, landsting och regioner styrs. Avsnitten behandlar lokal självstyrelse, kommunerna i Europa och Sverige, indelning, uppgifter, val, politiker och organisation. Vidare diskuteras hur kommunerna skall värderas när det gäller effektivitet, rättsäkerhet och folkstyrelse.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 289 kr   Spara 55% mot nypris
 Letar efter nypriser..