Klinisk mikrobiologi för sjuksköterskor
ISBN9789144095844
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareÅsa Melhus
Publiceringsår2013-09-25
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor413
SpråkSvenska

Häftad • 2013-09-25

Klinisk mikrobiologi för sjuksköterskor

av Åsa Melhus

 • ISBN: 9789144095844
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-09-25
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 413
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sunniva S
  359 kr

  Bra skick

 • Iraj S
  300 kr

  Ny

 • Tankosava L
  459 kr

  Bra skick

 • Jonathan N
  509 kr

  Bra skick

Om Klinisk mikrobiologi för sjuksköterskor

Boken Klinisk mikrobiologi för sjuksköterskor släpptes år 2013 och är skriven av Åsa Melhus.

Den består av 413 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Klinisk mikrobiologi för sjuksköterskor begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 300 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Klinisk mikrobiologi för sjuksköterskor beskriver en värld av smittsamma och skadliga bakterier, virus, svampar, parasiter och de infektioner de orsakar. Boken tar även upp andra, både praktiska och teoretiska ämnen inom området klinisk mikrobiologi som är nödvändiga att känna till i omvårdnadsarbetet. Det handlar om infektionsimmunologi, antimikrobiella substanser, antibiotikaresistens, smittskyddslagstiftning, diagnostik och, inte minst, vårdhygien. I den nya, utökade upplagan har föreskrifter och lagar uppdaterats, och nya trender tagits upp vad gäller mikroorganismer, resistens och vårdhygien. Som tidigare kompletteras texten av ett rikt urval av sammanfattande tabeller, diagram, fotografier och förklarande illustrationer. Sist i varje kapitel finns studieuppgifter samt litteraturtips och i slutet av boken ligger en omfattande ordlista. Boken är i första hand avsedd som lärobok för sjuksköterskeprogrammet, men den fungerar också utmärkt som referensverk för yrkesverksamma sjuksköterskor och annan personal inom vården. Oavsett vilken roll man har som läsare är det lätt att fångas av den fascination för den mikrobiella världen som texten förmedlar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 300 kr