Klinisk kemi och klinisk fysiologi
ISBN9789144043975
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareA Bjuväng
Publiceringsår2006-06-01
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor232
SpråkSvenska

Häftad • 2006-06-01

Klinisk kemi och klinisk fysiologi

av A Bjuväng

 • ISBN: 9789144043975
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-06-01
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 232
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna L
  309 kr

  Ny

Om Klinisk kemi och klinisk fysiologi

Boken Klinisk kemi och klinisk fysiologi släpptes år 2006 och är skriven av A Bjuväng.

Den består av 232 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Klinisk kemi och klinisk fysiologi begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 304 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Klinisk kemi återger och förklarar biokemiska processer i kroppen. Genom analys och tolkning av biologiska ämnen i olika kroppsvätskor bidrar klinisk kemi till diagnostiken och uppföljningen av sjukdomar i klinisk verksamhet. Klinisk fysiologi beskriver hur fysiologiska kunskaper och metoder används för att ställa diagnos, fastställa sjukdom och följa effekten av behandling. I boken beskrivs även nuklearmedicinska och en del neurofysiologiska undersökningar. I denna tredje upplaga har samtliga kapitel omarbetats och uppdaterats. Avsnitten som berör klinisk kemi har fördjupats och den del som berör klinisk fysiologi fokuserar nu mer på patienten och förberedelser inför undersökningarna. Boken vänder sig främst till studerande vid sjuksköterskeutbildningen men också till vårdpersonal som vill få kunskap i klinisk kemisk och klinisk fysiologisk diagnostik. Den ger också en grundläggande orientering inom klinisk kemi och klinisk fysiologi för studenter inom den biomedicinska analytikerutbildningen. På bokens webbplats, www.studentlitteratur.se/klinkemklinfys, finns länkar och möjlighet att ställa frågor till författarna.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 304 kr
 Letar efter nypriser..