Klassamhällets kollektiva medvetande : klass och attityder i jämförande per
ISBN9789189140370
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareStefan Svallfors
Publiceringsår2004-12-01
FörlagBorea
Antal sidor280
SpråkSvenska

Häftad • 2004-12-01

Klassamhällets kollektiva medvetande : klass och attityder i jämförande per

av Stefan Svallfors

 • ISBN: 9789189140370
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-12-01
 • Förlag: Borea
 • Antal sidor: 280
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -27% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Josefine E
  159 kr

  Bra skick

Om Klassamhällets kollektiva medvetande : klass och attityder i jämförande per

Boken Klassamhällets kollektiva medvetande : klass och attityder i jämförande per släpptes år 2004 och är skriven av Stefan Svallfors.

Den består av 280 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Borea.

Köp Klassamhällets kollektiva medvetande : klass och attityder i jämförande per begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 60 kr (27%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I "Klassamhällets kollektiva medvetande" studeras klasskillnader i åsikter om centrala samhällsfrågor. Finns det klasskillnader i synen på arbete och familj, marknad och politik, rättigheter och moral, fördelning och rättvisa? Skiljer sig svenska klassmönster från klassmönster i andra länder? Hur kan det i så fall förklaras? Förändras klasskillnaderna i åsikter och vad beror det i så fall på?Med hjälp av data från internationellt jämförande undersökningar tecknas en bild av klasskillnader i tid och rum. I motsats till vad som ofta antagits, är klasskillnaderna i Sverige stora i jämförelse med Storbritannien, Tyskland och USA. Inte heller syns några tydliga tecken på minskade klasskillnader under de senaste decennierna. Klass är fortfarande en av vårt samhälles centrala konfliktlinjer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr   Spara 27% mot nypris
Ny 219 kr