Klarspråk på nätet, 5:e upplagan
ISBN9789197993265
Upplaga5
FormatHäftad
FörfattareKarin Guldbrand, Helena Englund Hjalmarsson
Publiceringsår2012-09-27
FörlagProdicta förlag
Antal sidor320
SpråkSvenska

Häftad • 2012-09-27

Klarspråk på nätet, 5:e upplagan

av Karin Guldbrand och Helena Englund Hjalmarsson

 • ISBN: 9789197993265
 • Upplaga: 5
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-09-27
 • Förlag: Prodicta förlag
 • Antal sidor: 320
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Christina E
  159 kr

  Bra skick

Om Klarspråk på nätet, 5:e upplagan

Boken Klarspråk på nätet, 5:e upplagan släpptes år 2012 och är skriven av Karin Guldbrand och Helena Englund Hjalmarsson.

Den består av 320 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Prodicta förlag.

Köp Klarspråk på nätet, 5:e upplagan begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Klarspråk på nätet kan användas som handbok eller kurslitteratur på skrivkurser för webbcopy, webbredaktörerwebbansvariga och webbdesigner, men den lämpar sig också för självstudier. Det finns gott om exempel, övningar och tips - allt från prov på övergripande struktur till tips för hur du åstadkommer ett hårt mellanslag. Karin Guldbrand är webbcopy och användbarhetsexpert med lång erfarenhet av pedagogiska texter och användarstöd. Hon arbetar med utveckling och förvaltning av SEB:s internetbank. Helena Englund Hjalmarsson är språkkonsult och fil. kand i svenska. Hon har arbetat som skribent och användbarhetsexpert, och driver nu konsultbyrån Språkkonsulterna. Hon håller kurser och föredrag i att skriva för webb.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr
 Letar efter nypriser..