Kirurgi
ISBN9789144057149
Upplaga3
FormatInbunden
Publiceringsår2010-12-03
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor931
SpråkSvenska

Inbunden • 2010-12-03

Kirurgi

 • ISBN: 9789144057149
 • Upplaga: 3
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2010-12-03
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 931
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Kotchakorn N
  659 kr

  Bra skick

Om Kirurgi

Boken Kirurgi släpptes år 2010.

Den består av 931 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Kirurgi begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 659 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kirurgin har under de senaste åren genomgått en omfattande utveckling vilken möjliggjorts genom ny medicinsk-teknisk utrustning, nya operationsmetoder och medicinska framsteg inom närliggande specialiteter. I denna tredje upplaga av Kirurgi har författarna breddat basen för boken och strävat efter att den skall bygga på evidensbaserad kunskap. Den ger därmed en representativ bild av dagens kirurgiska kunskapsområde. Liksom tidigare ingår basala kapitel som ger en nödvändig kunskapsplattform för kliniskt verksamma kirurger. Till detta kommer ett stort antal kapitel med klinisk inriktning inklusive handläggning av akuta fall inom barn-, neuro- och toraxkirurgi. Nya kapitel behandlar bland annat smärta, kvinnomisshandel, rättsintyg, genusperspektiv inom kirurgi samt kirurgi och krigskirurgi i låginkomstländer. Bokens primära mål är att motsvara kursplanen för kirurgi inom läkarprogrammen. Den täcker även innehållet i urologi och anestesiologi på denna nivå. Boken kan med fördel användas inom sjuksköterskeutbildningen samt som uppslagsverk på olika nivåer. På bokens webbplats ligger ett stort antal undervisningsfilmer som komplement till läroboken. Här finns även många av bokens illustrationer som bildspel att användas i undervisningen samt referenser till aktuella webbplatser. För att få tillgång till materialet krävs en aktiveringskod. I varje bok finns en unik kod som efter aktivering är förbrukad. För att säkerställa att du som kund får denna kod är boken inplastad.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 659 kr