Kidnappad hjärna - En bok om missbruk och beroende
ISBN9789144031866
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMiki Agerberg
Publiceringsår2018-08-16
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor232
SpråkSvenska

Häftad • 2018-08-16

Kidnappad hjärna - En bok om missbruk och beroende

av Miki Agerberg

 • ISBN: 9789144031866
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2018-08-16
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Antal sidor: 232
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jessica A
  209 kr

  Bra skick

 • Eva Q
  259 kr

  Ny

Om Kidnappad hjärna - En bok om missbruk och beroende

Boken Kidnappad hjärna - En bok om missbruk och beroende släpptes år 2018 och är skriven av Miki Agerberg.

Den består av 232 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp Kidnappad hjärna - En bok om missbruk och beroende begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Alla vet att missbruk och beroende av alkohol, narkotika och tobak är stora folkhälsoproblem. Betydligt mindre känt är hur snabbt forskningen gått framåt på dessa områden. I dag vet forskarna mycket mer än för bara några årtionden sedan, både om beroendemekanismerna i hjärnan och om effektiv behandling och förebyggande arbete. I boken möter vi i inträngande intervjuer med både ledande forskare, behandlare och människorna det i grund och botten handlar om. Vetenskapliga fakta görs levande med gripande berättelser om människor som själva kämpar med missbruk - det gör den här boken unik. Kombinationen skapar en helhetsbild som ger en djup förståelse för beroendefrågorna. Denna upplaga är uppdaterad med bland annat ett långt, nyskrivet inledningskapitel, som går igenom hur kunskaperna inom olika delar av beroendeområdet har utvecklats de senaste femton åren. Marie Åsberg, senior professor i psykiatri vid Karolinska institutet, skriver i sitt förord till den nya upplagan: "Det är svårt att tänka sig något mer lättbegripligt och stimulerande sätt att hålla sig à jour med en spännande utveckling än att ta del av denna uppdaterade version av Kidnappad hjärna."

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr