KBT i utveckling
ISBN9789127147447
Upplaga2
FormatInbunden
FörfattareAnna Kåver
Publiceringsår2016-07-16
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor390
SpråkSvenska

Inbunden • 2016-07-16

KBT i utveckling

av Anna Kåver

 • ISBN: 9789127147447
 • Upplaga: 2
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2016-07-16
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 390
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -10% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Carina P
  434 kr

  Bra skick

Om KBT i utveckling

Boken KBT i utveckling släpptes år 2016 och är skriven av Anna Kåver.

Den består av 390 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp KBT i utveckling begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 47 kr (10%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna gedigna grundbok ger en både bred och fördjupad kunskap om KBT. Terapiformen fungerar väl för patienter med såväl avgränsade som komplexa och långvariga problem.Centralt inom KBT är strävan efter att arbeta med forskningsmässigt noggrant utprovade metoder och samtidigt integrera nya erfarenheter från den kliniska vardagen. Metoderna är därför i ständig utveckling.I denna uppdaterade utgåva beskrivs några av de nyare ansatserna som transdiagnostisk KBT, känslofokuserad KBT och imaginära tekniker för bearbetning av negativa bildminnen. Anna Kåver berättar i bokens första del om terapiformens utveckling, och i den andra delen beskriver hon dess teoretiska utgångspunkter: vetenskap,humanism, inlärningsteori, emotionsteori och kognitiv teori, samt filosofin bakom medveten närvaro, acceptans och validering. Den tredje delen är praktiskt inriktad med stort utrymme ägnat åt förhållningssättet och teknikerna i KBT.På bokens hemsida www.nok.se/kbtiutveckling finns instuderingsfrågor."Kåvers kunskapsmättade verk har en given plats i alla utbildningssammanhang där KBT ingår." Gunnar Martin Aronsson, BTJ-häftet nr 20, 2016

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 434 kr   Spara 10% mot nypris
Ny 481 kr