Karlssons FiKa-bok Finans och tillämpning, Faktabok
ISBN9789147064403
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2002-07-29
FörlagLiber AB
Antal sidor216
SpråkSvenska

Häftad • 2002-07-29

Karlssons FiKa-bok Finans och tillämpning, Faktabok

 • ISBN: 9789147064403
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-07-29
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 216
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ronja N
  159 kr

  Bra skick

 • Carolina H
  259 kr

  Bra skick

Om Karlssons FiKa-bok Finans och tillämpning, Faktabok

Boken Karlssons FiKa-bok Finans och tillämpning, Faktabok släpptes år 2002.

Den består av 216 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Karlssons FiKa-bok Finans och tillämpning, Faktabok begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ger grunderna - enkelt och konkret! Ett läromedel som ger grunderna i finansiering och kalkylering med stringent teori och löpande insprängda exempel- och instuderingsuppgifter. Läs mer Karlssons FiKa-bok behandlar ekonomistyrning och ekonomisk planering, resultatplanering och lönsamhetsbedömning, produktkalkylering, investeringskalkylering och finansiell planering. Faktabok med stringent teori och löpande insprängda exempel- och instuderingsuppgifter! Sammanfattningar, grafiska modeller och formelrutor bidrar också till att belysa och klargöra framställningen. Avsnitt av överkurskaraktär anges särskilt. Tillämpningsbok med uppgifter av olika omfattning och svårighetsgrad, inklusive överkurs. Här finns även repetitionsfrågor, några praktikfall och förslag till fältuppgifter. Lösningsbok med utförliga lösningar till uppgifterna i såväl tillämpningsboken som faktaboken. Lärarhandledning med kommentarer och pedagogiska tips, OH-underlag, extrauppgifter m.m. Om författarna Ingvar Karlsson har skrivit ett flertal böcker i ekonomistyrning, finansiering, kalkylering och redovisning samt aktiekunskap. Han har stor erfarenhet av undervisning inom dessa områden på såväl gymnasie- som högskolenivå samt i diverse andra utbildningssammanhang.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..