Karlebo Materiallära
ISBN9789147100057
Upplaga15
FormatInbunden
FörfattareWilly Leijon
Publiceringsår2014-02-21
FörlagLiber AB
Antal sidor520
SpråkSvenska

Inbunden • 2014-02-21

Karlebo Materiallära

av Willy Leijon

 • ISBN: 9789147100057
 • Upplaga: 15
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2014-02-21
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 520
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nicolas J
  459 kr

  Ny

Om Karlebo Materiallära

Boken Karlebo Materiallära släpptes år 2014 och är skriven av Willy Leijon.

Den består av 520 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Karlebo Materiallära begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 459 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Materiallära är ett utmärkt verktyg för studerande på tekniska utbildningar och yrkesverksamma ingenjörer inom flera industrigrenar.Läs merI Materiallära finner läsaren utförliga uppgifter om konstruktionsmaterialens tekniska och fysikaliska egenskaper och metoder för tillverkning, prov, bearbetning och konstruktion. I denna femtonde reviderade upplaga är bildmaterialet helt omarbetat och alla uppgifter uppdaterade enligt de senaste europeiska standarderna. Ett nyskrivet kapitel om nanoteknik har tillfogats.Om författarnaRedaktör och huvudansvarig för revideringen av den nya upplagan är civilingenjör och teknologie doktor Willy Leijon som har lång erfarenhet inom fordons- och stålindustrin med ett flertal chefsbefattningar inom material- och hållfasthetsområdet. Till sin hjälp har han anlitat några av Sveriges främsta experter som medförfattare och granskare av texten.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 459 kr
 Letar efter nypriser..