Kapital, rationalitet och social sammanhållning : en introduktion till klassisk samhällsteori
ISBN9789113026060
Upplaga6
FormatHäftad
FörfattarePer Månson, Sven Eliaeson, Anders Boglind
Publiceringsår2009-08-20
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor311
SpråkSvenska

Häftad • 2009-08-20

Kapital, rationalitet och social sammanhållning : en introduktion till klassisk samhällsteori

av Per Månson, Sven Eliaeson och Anders Boglind

 • ISBN: 9789113026060
 • Upplaga: 6
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-08-20
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 311
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 7 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linnéa S
  129 kr

  Väl använd

 • Marcus M
  129 kr

  Bra skick

 • Jessica S
  139 kr

  Bra skick

 • Sanna B
  159 kr

  Ny

 • Marcus E
  159 kr

  Bra skick

 • Linnea S
  159 kr

  Bra skick

 • Johan D
  120 kr

  Ny

Om Kapital, rationalitet och social sammanhållning : en introduktion till klassisk samhällsteori

Boken Kapital, rationalitet och social sammanhållning : en introduktion till klassisk samhällsteori släpptes år 2009 och är skriven av Per Månson, Sven Eliaeson och Anders Boglind.

Den består av 311 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Kapital, rationalitet och social sammanhållning : en introduktion till klassisk samhällsteori begagnad från en av 7 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 129 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Karl Marx, Max Weber och Émile Durkheim är tre av 1900-talets mest betydelsefulla samhällstänkare. Deras teorier och analyser har påverkat såväl samhällsvetenskap och historia som filosofi och vetenskapsteori. I denna bok introduceras Marx", Webers och Durkheims tänkande genom att de både placeras in i sin samtid och deras relevans i dag diskuteras. De biografier som inleder varje avsnitt placerar in tänkarna i ett 1800-talseuropa som befinner sig en i grund läggande och snabb omvandling. Under deras livstid övergick det gamla feodalsamhället till det nuvarande rationella industri kapitalistiska samhället. Genom att analysera och även jämföra Marx", Webers och Durkheims teorier ställer författarna viktiga - och fortfarande aktuella - frågor som: Vad är staten? Hur hänger kapitalism samman med religion och etiska frågor? Vad innebär arbetsdelning? Boken vänder sig till studenter i sociologi och närliggande ämnen som ekonomisk historia, statsvetenskap, historia, företagsekonomi, idé- och lärdomshistoria, filosofi, psykologi och arbetsvetenskap. Men boken är givande även för alla som intresserar sig för vart den nuvarande samhällsutvecklingen är på väg.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 129 kr
 Letar efter nypriser..