Känslans intelligens : om att utveckla vår emotionella kapacitet för ett tryggare och mänskligare samhälle
ISBN9789146173229
Upplaga12
FormatPocket
FörfattareDaniel Goleman
Publiceringsår2000-03-09
FörlagBerlitz
Antal sidor424
SpråkSvenska

Pocket • 2000-03-09

Känslans intelligens : om att utveckla vår emotionella kapacitet för ett tryggare och mänskligare samhälle

av Daniel Goleman

  • ISBN: 9789146173229
  • Upplaga: 12
  • Format: Pocket
  • Publiceringsår: 2000-03-09
  • Förlag: Berlitz
  • Antal sidor: 424
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Känslans intelligens : om att utveckla vår emotionella kapacitet för ett tryggare och mänskligare samhälle

Boken Känslans intelligens : om att utveckla vår emotionella kapacitet för ett tryggare och mänskligare samhälle släpptes år 2000 och är skriven av Daniel Goleman.

Den består av 424 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Berlitz.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

En banbrytande bok om den nya intelligensen! ATT HÖG IQ inte är någon garanti för framgång, lycka eller förmåga vet vi alla. Daniel Golemans fascinerande rapport från psykologins och neurovetenskapens gränsområden ger oss en häpnadsväckande bild av ett nytt sätt att se på intelligens. Daniel Goleman, doktor i psykologi och vetenskaplig journalist på New York Times, talar om den "emotionella intelligensen" som avgörande för hur vi lyckas med relationer, arbete och även hur vi mår fysiskt. Inom forskning och näringsliv talar man alltmer om denna nya kapacitet. Hur kommer det sig att vissa människor med hög "intelligens" inte kommer någon vart i livet medan andra med mer ordinär klarar sig utmärkt? Med emotionell intelligens, känslans intelligens, menar Goleman egenskaper som social skicklighet, självkontroll, entusiasm, tålamod, medkänsla och förmåga till självmotivation; egenskaper som inte är biologiska utan kan läras in om det sker i tid! Det är därför viktigt att vi ger våra barn en känslomässig fostran, inte minst med tanke på det snabbt ökande ungdomsvåldet, menar Goleman. Han föreslår bland annat ett nytt ämne på skolschemat där barnen får lära sig att låta intellekt och känslor samverka. I toppen på de internationella bestsellerlistorna Såld till 26 länder

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..