Källa: internet
ISBN9789140673947
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareTorsten Thurén, George Strachal
Publiceringsår2011-06-16
FörlagGleerups Utbildning
Antal sidor142
SpråkSvenska

Häftad • 2011-06-16

Källa: internet

av Torsten Thurén och George Strachal

  • ISBN: 9789140673947
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2011-06-16
  • Förlag: Gleerups Utbildning
  • Antal sidor: 142
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Källa: internet

Boken Källa: internet släpptes år 2011 och är skriven av Torsten Thurén och George Strachal.

Den består av 142 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Idag är internet den främsta informationskällan för många. Mängden information har ökat enormt inom nästan varje enskilt kunskapsområde och den fortsätter att växa mycket snabbt. Men internet är som ett bibliotek utan katalog, där seriöst och oseriöst, värdefull information och skräp blandas om vartannat. Därför behöver alla internetanvändare stor källkritisk medvetenhet.Hur avgör man vad som är en trovärdig och tillförlitlig elektronisk källa? Utifrån konkreta exempel och med utgångspunkt från klassiska källkritiska frågeställningar diskuteras i den här boken de problem som informationssökning på internet för med sig. Med hjälp av ett antal fallstudier som behandlar politik, historia, samhällsvetenskap och hälsofrågor visar författarna hur man kan förhålla sig källkritiskt till de många faktapåståenden, förklaringar och åsikter som man möter på internet.Boken vänder sig till alla internetanvändare, men särskilt till dem som använder internet i sitt yrke, som lärare, journalister med flera.Torsten Thurén var tidigare docent i journalistik vid JMK, Stockholms universitet.George Strachal är universitetslektor vid JMK, Stockholms universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..