Juridik för pedagoger
ISBN9789144042350
FormatHäftad
Publiceringsår2002-12-17
FörlagStudentlitteratur
SpråkSvenska

Häftad • 2002-12-17

Juridik för pedagoger

  • ISBN: 9789144042350
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2002-12-17
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Arif B
    119 kr

    Ny

Om Juridik för pedagoger

Boken Juridik för pedagoger släpptes år 2002.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Juridik för pedagoger begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 119 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I den här boken ges en introduktion och vägledning till olika juridiska frågeställningar som kan aktualiseras i förskola, skola och fritidshem. De ämnesområden som behandlas i boken rör bl.a. den rättsliga grunden för personalens, elevens/barnets och vårdnadshavarens åliggande, rättssäkerhet, offentlighet och sekretess, skadestånd samt upphovsrätt. För att underlätta förståelsen kopplas i de flesta fall de olika bestämmelserna till praxis, för att därigenom ge läsaren konkreta exempel på hur en viss bestämmelse tillämpas. I denna nya upplaga har viss omarbetning gjorts med anledning av ny lagstiftning, som den nya socialtjänstlagen och Lag om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg. Boken är avsedd att användas inom lärarutbildningen. Den fungerar även utmärkt som handbok för såväl yrkesverksamma pedagoger som föräldrar och elever. Andra upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 119 kr