Juridik för hälso- och sjukvård : grundläggande förståelse för regelverket
ISBN9789147127740
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnn-Sofie Magnusson
Publiceringsår2019-11-25
FörlagLiber AB
Antal sidor120
SpråkSvenska

Häftad • 2019-11-25

Juridik för hälso- och sjukvård : grundläggande förståelse för regelverket

av Ann-Sofie Magnusson

 • ISBN: 9789147127740
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2019-11-25
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 120
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Yasmin Y
  115 kr

  Väl använd

Om Juridik för hälso- och sjukvård : grundläggande förståelse för regelverket

Boken Juridik för hälso- och sjukvård : grundläggande förståelse för regelverket släpptes år 2019 och är skriven av Ann-Sofie Magnusson.

Den består av 120 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Juridik för hälso- och sjukvård : grundläggande förståelse för regelverket begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 115 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Personal inom hälso- och sjukvård möter människor i utsatta situationer i en verksamhet som i sig är riskfylld. Genom att sätta sig in i regelverket fullgör man inte bara sitt uppdrag, utan har också möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och känna sig trygg. Juridikens språk kan upplevas som komplicerat och svårförståeligt. Denna bok introducerar ämnet på ett sätt som gör det tillgängligt.Läs merBoken tar upp allmän hälso- och sjukvårdsrätt i Sverige, vårdens möte med medier, dokumentation och arbetsmiljö med fokus på psykosocial arbetsmiljö. Kapitlen varvas med intervjuer samt frågor och svar med koppling till aktuella situationer i svensk hälso- och sjukvård. Boken vänder sig till studerande på utbildningar inom hälso- och sjukvård, men kan med fördel även läsas av yrkesverksamma som behöver ta del av förändringar i regelverket.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 115 kr
 Letar efter nypriser..