Java direkt med Swing
ISBN9789144042541
FormatPocket
Publiceringsår2003-10-19
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor680
SpråkSvenska

Pocket • 2003-10-19

Java direkt med Swing

 • ISBN: 9789144042541
 • Format: Pocket
 • Publiceringsår: 2003-10-19
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Antal sidor: 680
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Elvin K
  209 kr

  Bra skick

Om Java direkt med Swing

Boken Java direkt med Swing släpptes år 2003.

Den består av 680 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp Java direkt med Swing begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok vänder sig till den nya generation av datoranvändare för vilka begrepp som fönster, menyer, webbsidor och Internet är välkända och naturliga. Är man van vid att program har grafiska användargränssnitt och att de kan kommunicera med avlägsna datorer via nätet, förväntar man sig naturligtvis också att en bok om programmering visar hur man konstruerar sådana program. Men grafiska program och kommunikationsprogram kan lätt bli mycket komplicerade. De har därför normalt inte behandlats i grundläggande programmeringsböcker. Med Java har emellertid förutsättningarna förändrats. Därför diskuteras i denna bok grafiska program redan från början och kommunikation behandlas utförligt. De mest avancerade exemplen gör sådant som skulle varit omöjligt att ha med i en mer traditionell lärobok i programmering för nybörjare. Java är inte bara ett objektorienterat språk, utan till Java hör också ett omfattande bibliotek med standardklasser. Dessa beskrivs och används för att skapa komponenter, s.k. objekt, som programmen byggs upp av. Speciellt används i boken klasserna i biblioteket Swing för att konstruera program med tilltalande, moderna användargränssnitt. I boken utnyttjas UML (Unified Modeling Language) för att grafiskt presentera objekt, klasser, relationer och gränssnitt mellan olika klasser. Boken förutsätter inte erfarenhet av programmering. Däremot är det bra om man har en viss datorvana och t.ex. vet hur man kör grafiska program och hanterar en webbläsare. Boken innehåller en mängd exempel. Varje kapitel avslutas dessutom med en samling övningsexempel, som läsaren själv kan arbeta med. Kompletterande material som hjälpklasser, exempel, lösningar och andra kommentarer finns att hämta ner från bokens webbsida: studentlitteratur.se/java Fjärde upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr
 Letar efter nypriser..