Jäktad, pressad - utbränd?
ISBN9789173070188
FormatHäftad
Publiceringsår2002
SpråkSvenska

Häftad • 2002

Jäktad, pressad - utbränd?

  • ISBN: 9789173070188
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2002
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Jäktad, pressad - utbränd?

Boken Jäktad, pressad - utbränd? släpptes år 2002.

Den är skriven på svenska Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Jäktad, pressad ? utbränd? Ny omarbetad upplaga Forskare diskuterar strategier mot skadlig stress Tempot har ökat i samhället och allt fler blir sjuka av stress. Vad är det som har hänt och vad kan vi göra åt det? Den här Källaskriften är ett bidrag till debatten om arbetslivets stress och risken att bli utbränd. Vad är det i vår tids arbetsliv som skapar ohälsa ? nu när vi fått bukt med de flesta vådliga kemikalierna och många av de tyngsta arbetsmomenten i industrin? Kan man ställa diagnos på skadlig stress och risk för utbrändhet? Är forskarna överens om hur stress och sjukdom hänger samman? Reagerar kvinnor och män på olika sätt? Vad händer i kroppen när vi blir stressade och hur uppstår utbrändhet? Kan vi redan i dag dra slutsatser av forskningen ? och förändra vårt sätt att leva i vardagen? Vilka faktorer är viktigast för att förebygga utbrändhet hos medarbetare och vad är det som utmärker en god arbetsplats, med ?rätt? stressnivå? Det är frågor som får svar i denna Källa, där några av landets främsta forskare inom området kommer till tals. Avsikten är att hjälpa dig som läsare att förstå din egen stress och att hitta vägar bort från destruktiva mönster. Ambitionen är också att vidga perspektivet, så att du inte tror att stress bara handlar om attityder och personlighet. På grund av det stora intresset för ämnet blev den första upplagan av Jäktad, pressad ? utbränd? slutsåld. Inför nyutgåvan av denna Källaskrift har texterna uppdaterats och delvis omarbetats av de medverkande forskarna. Författare Gun Leander Töres Theorell Kristina Orth-Gomér Aleksander Perski Gun Leander Gunilla Burell Bengt Arnetz

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..