Jaget Och Maskerna : En Studie I Vardagslivets Dramatik
ISBN9789151835242
Upplaga4
FormatHäftad
Publiceringsår1998-10-07
FörlagNorstedts Akademiska Förlag
Antal sidor238
SpråkSvenska

Häftad • 1998-10-07

Jaget Och Maskerna : En Studie I Vardagslivets Dramatik

 • ISBN: 9789151835242
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1998-10-07
 • Förlag: Norstedts Akademiska Förlag
 • Antal sidor: 238
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johanna P
  119 kr

  Bra skick

Om Jaget Och Maskerna : En Studie I Vardagslivets Dramatik

Boken Jaget Och Maskerna : En Studie I Vardagslivets Dramatik släpptes år 1998.

Den består av 238 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Akademiska Förlag.

Köp Jaget Och Maskerna : En Studie I Vardagslivets Dramatik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 119 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I vårt dagliga liv umgås vi med andra människor i en rad olika situationer - på arbetet, i hemmet, i affären, osv. Alla dessa situationer måste definieras för att vi ska veta hur vi ska agera. När du och jag möts måste vi därför se till att vi gör klart för varandra - vanligen med gester eller andra icke-verbala uttrycksmedel - vilka vi är eller vill vara i den aktuella situationen: vi presenterar oss. På denna grundval söker vi en definition av situationen som vi kan enas kring. Och spelet kan fortsätta. Goffmans samhällsyn brukar kallas för det dramaturgiska perspektivet. Vi spelar alla teater, liksom skådespelarna på scenen vill vi göra intryck på vår publik. När vi presenterar oss själva och vårt agerande inför andra människor försöker vi därför kontrollera och styra den information vi överför och som ligger till grund för de andras intryck av oss. Djupare sett handlar det också om hur vi bygger upp och befäster våra "jag" och identiteter i denna process.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 119 kr
 Letar efter nypriser..