Iris Biologi 1
ISBN9789140675996
Upplaga1
FormatMjukband
FörfattareAnders Henriksson
Publiceringsår2012-03-01
FörlagGleerups Utbildning AB
SpråkSvenska

Mjukband • 2012-03-01

Iris Biologi 1

av Anders Henriksson

 • ISBN: 9789140675996
 • Upplaga: 1
 • Format: Mjukband
 • Publiceringsår: 2012-03-01
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Rakib H
  279 kr

  Bra skick

 • Johanna A
  359 kr

  Bra skick

 • Jessica E
  409 kr

  Bra skick

Om Iris Biologi 1

Boken Iris Biologi 1 släpptes år 2012 och är skriven av Anders Henriksson.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning AB.

Köp Iris Biologi 1 begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 279 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Iris är ett basläromedel i biologi för gymnasieskolan i enlighet med styrdokumenten i Gy11. Med ett enkelt språk, tydlig och flexibel struktur och fantastiska bilder gör författaren biologin både lockande och inspirerande. Iris biologi består av elevbok och digitalt läromedel. Iris Biologi 1, elevbok inleds med ett allmänt kapitel om hur biologin vuxit fram som vetenskap. Därefter behandlas ämnesområdena genetik, evolution, systematik, etologi och ekologi. I det avslutande kapitlet diskuteras individens och samhällets roll för att nå en hållbar utveckling. Iris Biologi 1, elevbok i korthet: * har ett pedagogiskt upplägg som tillåter flexibel planering* är rikt illustrerad med förklarande bilder* har ett modernt innehåll som lyfter aktuella forskningsrön* förklarar naturvetenskapliga begrepp på ett enkelt och tydligt sätt

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 279 kr
 Letar efter nypriser..