Invärtesmedicin
ISBN9789144018478
FormatHäftad
FörfattareGunnar Juliusson, Lars Pavo Hedner, Åke Danielsson, Bengt Midgren, Gunnar Persson
Publiceringsår2003
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor436
SpråkSvenska

Häftad • 2003

Invärtesmedicin

av Gunnar Juliusson, Lars Pavo Hedner, Åke Danielsson, Bengt Midgren och Gunnar Persson

 • ISBN: 9789144018478
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Antal sidor: 436
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Carina P
  309 kr

  Ny

Om Invärtesmedicin

Boken Invärtesmedicin släpptes år 2003 och är skriven av Gunnar Juliusson, Lars Pavo Hedner, Åke Danielsson, Bengt Midgren och Gunnar Persson.

Den består av 436 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp Invärtesmedicin begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken fokuserar på den medicinska bakgrunden till de stora sjukdomsgrupperna som ligger inom medicinklinikernas verksamhetsfält. Framställningen grundas på patofysiologin och dess relation till miljö och livsstil. Läsaren får kunskap om sjukdomars uppkomst och bakgrund samt diagnostiska och terapeutiska åtgärder. Sjukvårdsekonomiska och genusanknutna aspekter beaktas liksom kvalitetssäkring. Belysande fallbeskrivningar finns i de flesta kapitel. I denna tionde upplaga har innehållet genomgående reviderats och uppdaterats. Dessutom har det tillkommit ett nytt kapitel om allergi och överkänslighet. Boken är i första hand tänkt för undervisningen inom högskolans hälso- och sjukvårdsutbildningar, men kan med fördel även användas av redan yrkesverksamma som vill ha aktuell information inom sitt verksamhetsområde.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 309 kr
 Letar efter nypriser..