Introduktion till pedagogik
ISBN9789172276017
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2009-02-19
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor254
SpråkSvenska

Häftad • 2009-02-19

Introduktion till pedagogik

 • ISBN: 9789172276017
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-02-19
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 254
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Micaela M
  159 kr

  Ny

 • Micaela M
  159 kr

  Ny

 • Per K
  159 kr

  Ny

Om Introduktion till pedagogik

Boken Introduktion till pedagogik släpptes år 2009.

Den består av 254 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Introduktion till pedagogik begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vi har alla en uppfattning om vad pedagogik kan vara efter åratal i skolan. I detta fall talar vi om pedagogik som praktik. Men vad är då pedagogik som akademiskt ämne, som kunskapsområde? Som hjälp till att förstå ursprunget till dessa två innebörder, tar författaren oss tillbaka till pedagogikens barndom. Beskrivningen är intressant, klargörande och - om uttrycket tillåts - synnerligen pedagogisk. - Pedagogik handlar om uppfostran, undervisning och utbildning och därtill ledarskap, men vad betyder detta när man ska studera pedagogik? - Hur ser framtiden ut för kunskapsområdet pedagogik? Vad är t ex pedagogik i förhållande till utbildningsvetenskap? - Är kunskapsområdet pedagogik en arena för ett antal olika ämnen eller en egen disciplin? - Vilka forskningsmetodiska traditioner har dominerat? Problematiserande diskussion runt kvantitativa och kvalitativa metoder. Som en hjälp till läsaren att kritiskt reflektera över vad den läser, sammanfattar författaren varje avsnitt med slutsatser och frågor. Boken vänder sig till alla som är intresserade av pedagogik. Nybörjarna får en god introduktion och de mer erfarna får tillfälle att bygga ut sin bakgrundskunskap. En översikt som denna har nämligen inte funnits på mycket länge. Introduktion till pedagogik ges numera ut av Studentlitteratur AB. Denna andra upplaga innehåller dock inga förändringar av innehållet jämfört med den första upplagan.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..