Introduktion Till Kognitiv Psykologi
ISBN9789144020778
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareDariush Araî
Publiceringsår2001-10-07
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor214
SpråkSvenska

Häftad • 2001-10-07

Introduktion Till Kognitiv Psykologi

av Dariush Araî

 • ISBN: 9789144020778
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2001-10-07
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 214
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria M
  109 kr

  Ny

 • Linda C
  209 kr

  Bra skick

Om Introduktion Till Kognitiv Psykologi

Boken Introduktion Till Kognitiv Psykologi släpptes år 2001 och är skriven av Dariush Araî.

Den består av 214 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Introduktion Till Kognitiv Psykologi begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kognitiv psykologi är den del av psykologin som handlar om de mentala processer som är nödvändiga för att vi skall kunna se, höra, minnas och tänka. Vi använder oss av kognitiva processer i varje ögonblick av vår vakna tillvaro. Det är möjligt att hävda att det till och med är kognitiva förmågor som ger människan hennes unika ställning bland djuren. Introduktion till kognitiv psykologi är skriven för att nå nybörjare i psykologi, men kunskap om kognitiva processer är viktig även för dem som önskar kopiera människan i något avseende, exempelvis inom datavetenskap och artificiell intelligens. Boken kräver inga förkunskaper i experimentell psykologi. Avsikten är att läsaren senare med lätthet skall kunna läsa mer avancerade böcker eller forskningsartiklar inom ämnet. Andra upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr
 Letar efter nypriser..