Introduktion till EU
ISBN9789139206149
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareUlf Bernitz, Anders Kjellgren
Publiceringsår2021-02-24
FörlagNorstedts Juridik AB
Antal sidor166
SpråkSvenska

Häftad • 2021-02-24

Introduktion till EU

av Ulf Bernitz och Anders Kjellgren

 • ISBN: 9789139206149
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2021-02-24
 • Förlag: Norstedts Juridik AB
 • Antal sidor: 166
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Arif B
  169 kr

  Ny

 • Sandra M
  239 kr

  Bra skick

Om Introduktion till EU

Boken Introduktion till EU släpptes år 2021 och är skriven av Ulf Bernitz och Anders Kjellgren.

Den består av 166 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik AB.

Köp Introduktion till EU begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 169 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Sverige har varit med i EU i över tjugofem år men många frågar sig nog vad medlemskapet egentligen innebär. Stämmer det att medlemsländerna alltid måste göra som Bryssel bestämmer? Hur mycket inflytande har ett mindre land som Sverige? Och vad kommer att hända efter Brexit? Denna bok, nu i färsk och uppdaterad ny upplaga, är en aktuell och lättillgänglig framställning om EU utifrån ett svenskt perspektiv. Den behandlar bland annat: • hur EU kommit till • hur unionen styrs • hur maktstruktur och regelverk ser ut Särskild tonvikt ligger på viktiga och centrala områden som den inre marknaden och de fyra friheterna, euron, konkurrensen, det utrikes- och säkerhetspolitiska samarbetet samt medborgarnas ställning och rättigheter. Även övergripande frågor som ”Vart går EU?” behandlas. Boken riktar sig både till den intresserade och till den som behöver veta mer om EU för sitt arbete. Den är lämplig för högskoleutbildningar där det finns behov av en grundläggande orientering om EU och passar även för fördjupade gymnasiestudier. Denna upplaga har uppdaterats bland annat med hänsyn till de senaste årens snabba utveckling, inte minst de olika kriser som ställt, och alltjämt ställer, EU inför stora utmaningar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 169 kr
 Letar efter nypriser..