Introduktion till ett CAD-verktyg Pro/ENGINEER Wildfire 5.0
ISBN9789174370669
FormatHäftad
Publiceringsår2010-08-18
FörlagMonomoon
Antal sidor331
SpråkSvenska

Häftad • 2010-08-18

Introduktion till ett CAD-verktyg Pro/ENGINEER Wildfire 5.0

 • ISBN: 9789174370669
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-08-18
 • Förlag: Monomoon
 • Antal sidor: 331
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

406 kr

Ej tillgänglig

529 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -65% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sergio A
  144 kr

  Väl använd

Om Introduktion till ett CAD-verktyg Pro/ENGINEER Wildfire 5.0

Boken Introduktion till ett CAD-verktyg Pro/ENGINEER Wildfire 5.0 släpptes år 2010.

Den består av 331 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Monomoon.

Köp Introduktion till ett CAD-verktyg Pro/ENGINEER Wildfire 5.0 begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 262 kr (65%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Med över en halv miljon användare, i fler än 50 000 företag världen över, är Pro/ENGINEER ett av de vanligaste CAD-systemen som används idag.CAD-system erbjuder ofta flera vägar till målet, vissa längre än andra. Introduktion till ett CAD-verktyg - Pro/ENGINEER wildfire syftar till att du ska lära känna programmet i grunden för att sedan kunna använda det på det sätt som programmakarna har tänkt sig. Det här är viktigt eftersom inlärning via ”prövning” ofta leder till att vissa grundläggande och tidsbesparande handhavanden förbises.Efter inledande teoriavsnitt följer rikligt med övningar som får dig att komma igång med de viktigaste delarna av programmet. Inga förkunskaper krävs. Du lär dig att konstruera med Pro/ENGINEER på ”rätt” sätt, för att sedan kunna ta dig an mer avancerade funktioner. Inför version 5.0 har boken utökats med kapitel som bland annat behandlar mekanismer och parametriserade modeller, samt en större övning. Du finner även kompletterande filmklipp till övningarna.Besök kunnacad.nu där du finner mer material och information om boken och Pro/ENGINEER.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 144 kr   Spara 65% mot nypris
 Letar efter nypriser..