Introduktion till ett CAD-verktyg : Creo Elements/Pro 5.0
ISBN9789197966207
FormatHäftad
Publiceringsår2011-08-11
FörlagMonomoon
Antal sidor588
SpråkSvenska

Häftad • 2011-08-11

Introduktion till ett CAD-verktyg : Creo Elements/Pro 5.0

 • ISBN: 9789197966207
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-08-11
 • Förlag: Monomoon
 • Antal sidor: 588
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -29% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Susanne L
  409 kr

  Bra skick

Om Introduktion till ett CAD-verktyg : Creo Elements/Pro 5.0

Boken Introduktion till ett CAD-verktyg : Creo Elements/Pro 5.0 släpptes år 2011.

Den består av 588 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Monomoon.

Köp Introduktion till ett CAD-verktyg : Creo Elements/Pro 5.0 begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 168 kr (29%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

CAD, Computer Aided Design eller Datorstödd konstruktion, är något som varje ingenjör måste förhålla sig till. Boken tar avstamp i de absoluta grunderna hos 3D-CAD-systemet Creo Elements/Pro 5.0, introducerar nödvändiga begrepp och tar läsaren succesivt till en mer avancerad nivå. Varje kapitel inleds med ett teoriavsnitt och följs av rikligt med övningar.Boken innehåller även tre projekt – det första fokuserar på modellering och ritningsläsning, det andra avhandlar analys och optimering av modeller och mekanismer, och det sista beskriver ett enklare konstruktionsprojekt från kravspecifikation till produktionsritningar. Projekten fungerar som bas för att förklara och diskutera olika aspekter gällande CAD-verktygets roll i produktutvecklingsprocessen. Produkten i det tredje projektet, en kastmaskin, är utformad så att den enkelt och billigt kan produceras för att verifiera resultat från CAD-modellen. Du finner även kompletterande filmklipp till övningarna och projekten.Boken passar utmärkt som basläromedel i nya gymnasieskolans CAD-kurser (GY11), CAD 1 (CADCAD01), CAD 2 (CADCAD02) och CAD 3 (CADCAD03), samt till universitet och högskolors grundläggande CAD-kurser.Med över en halv miljon användare, i fler än 50 000 företag världen över, är Creo Elements/Pro ett av de vanligaste CAD-systemen som används idag. Bakom programmet står PTC, som är ett av världens mest framstående företag för IT-lösningar inom produktutveckling och PLM.Besök kunnacad.nu där du finner mer material och information om boken och Creo Elements/Pro.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 409 kr   Spara 29% mot nypris
Ny från 577 kr