Intervju som metod, 2 uppl
ISBN9789140688293
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareMonica Dalen
Publiceringsår2015-01-14
FörlagGleerups Utbildning
SpråkSvenska

Häftad • 2015-01-14

Intervju som metod, 2 uppl

av Monica Dalen

 • ISBN: 9789140688293
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-01-14
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -49% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Yvonne H
  159 kr

  Bra skick

Om Intervju som metod, 2 uppl

Boken Intervju som metod, 2 uppl släpptes år 2015 och är skriven av Monica Dalen.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Intervju som metod, 2 uppl begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 150 kr (49%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I Intervju som metod ges en fyllig introduktion till intervju som metod. I boken beskrivs forskningsprocessen på ett konkret sätt, från de första trevande metoddiskussionerna via problemformuleringarna fram till bearbetning och analys av materialet. Författaren ger även utförliga exempel på hur resultaten kan presenteras. Boken är relevant för alla som önskar använda intervju som metod i undersökningar, exempelvis i en uppsats, ett projekt eller en utredning.I andra upplagan har flera avsnitt utökats, särskilt det som tar upp hur man intervjuar barn och etiska aspekter av att använda kvalitativ intervju som metod."Intervjuer är en av de vanligaste metoderna inom olika vetenskapliga discipliner. Samtidigt är det en svår uppgift att planera och genomföra bra intervjuer. Styrkan med Intervju som metod är att författaren tar upp de särskilda problem som kan uppstå vid intervjuer med speciellt sårbara grupper och de forskningsetiska problem man då ställs inför. För alla dem som genomför den här typen av studier är boken ett måste." - Hans Swärd, professor i socialt arbete, Lunds universitetMonica Dalen är professor vid Institutet för specialpedagogik vid Universitetet i Oslo. Hon har i många år föreläst om intervju som forskningsmetod.Översättning: Bo och Ethel KärnekullFackgranskning: Åsa Lundqvist, Lunds universitet

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr   Spara 49% mot nypris
Ny från 309 kr