Intersektionalitet i socialt arbete : Teori, reflektion och praxis
ISBN9789140668295
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareTina Mattsson
Publiceringsår2010-01-19
FörlagGleerups Utbildning
Antal sidor448
SpråkSvenska

Häftad • 2010-01-19

Intersektionalitet i socialt arbete : Teori, reflektion och praxis

av Tina Mattsson

 • ISBN: 9789140668295
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-01-19
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Antal sidor: 448
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Rayen R
  159 kr

  Bra skick

 • Josefin L
  159 kr

  Bra skick

 • Frida L
  259 kr

  Ny

 • Hp H
  309 kr

  Bra skick

Om Intersektionalitet i socialt arbete : Teori, reflektion och praxis

Boken Intersektionalitet i socialt arbete : Teori, reflektion och praxis släpptes år 2010 och är skriven av Tina Mattsson.

Den består av 448 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Intersektionalitet i socialt arbete : Teori, reflektion och praxis begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I skärningspunkten mellan kön, sexualitet, klass och etnicitet skapas komplexa maktstrukturer som bidrar till ojämlikhet och förtryck. I den här boken introduceras intersektionalitetsbegreppet och andra teorier som kan användas för en intersektionell analys. Med hjälp av konkreta exempel från socialt arbete visar författaren hur detta perspektiv kan synliggöra hur maktstrukturer påverkar det sociala arbetet och dess praktik. Boken ger också en introduktion till kritiskt socialt arbete och den kritiskt reflexiva metoden som, tillsammans med intersektionalitetsperspektivet, gör det möjligt att utmana ett förtryck som annars riskerar att upprätthållas i det sociala arbetet. Boken vänder sig till studerande, yrkesverksamma och forskare inom socialt arbete och andra vård- och omsorgsområden. Tina Mattsson är fil.dr. i socialt arbete, socionom och genusvetare. Hon är verksam vid Socialhögskolan, Lunds universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr