Internetpublicering och sociala medier : en juridisk vägledning
ISBN9789139016120
Upplaga4
FormatHäftad
Publiceringsår2011-11-09
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor156
SpråkSvenska

Häftad • 2011-11-09

Internetpublicering och sociala medier : en juridisk vägledning

 • ISBN: 9789139016120
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-11-09
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 156
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria R
  349 kr

  Ny

Om Internetpublicering och sociala medier : en juridisk vägledning

Boken Internetpublicering och sociala medier : en juridisk vägledning släpptes år 2011.

Den består av 156 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Internetpublicering och sociala medier : en juridisk vägledning begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 349 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken förklarar reglerna som rör Internetpublicering, sociala medier och IT-relaterade produkter och tjänster och ger en praktisk tillämpning av juridiken på Internet. Boken är full av exemplifierande rättsfall och förklaringar och ger samtidigt en god förståelse för hur den traditionella juridiken har utvecklats under de senaste tjugo åren i takt med Internets framfart och vad man ska tänka på när man publicerar material på nätet, exempelvis: · Vem äger en webbproduktion? · När är det förtal på Facebook? · Kan länkning vara upphovsrättsligt relevant? · Kan en blogg vara grundlagsskyddad? · För vilka personuppgifter krävs samtycke och när behöver man inte be om lov för att lägga ut uppgifter? · Hur får man marknadsföra en vara på Internet? · Vad ska man tänka på när man skriver avtal om webbprodukter? · Vilket lands lag gäller för en webbplats? · Får man använda cookies? · Hur bör de allmänna villkoren utformas om jag säljer en vara eller tjänst över Internet?

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 349 kr
 Letar efter nypriser..