Internet
ISBN9789144040295
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2008-07-15
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor235
SpråkSvenska

Häftad • 2008-07-15

Internet

 • ISBN: 9789144040295
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-07-15
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 235
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jonas Ö
  159 kr

  Bra skick

Om Internet

Boken Internet släpptes år 2008.

Den består av 235 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Internet begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Finns Internet? Om det inte finns, hur kommer det sig då att det faktiskt fungerar? Den här boken ger läsaren underlag för att både besvara frågan och förstå svaret. Boken går igenom funktioner och protokoll hos de olika nät som tillsammans utgör Internet. Olika typer av accessnät och stamnät beskrivs, både fasta nät och mobila system. De protokoll som återfinns på olika nivåer i näten och i applikationerna beskrivs på ett pedagogiskt sätt. Grundläggande begrepp för nätprestanda och QoS gås också igenom. Allt presenteras på begriplig svenska och utan krav på speciella förkunskaper. Boken är tänkt att användas som kursbok på grundläggande nivå i kurser i datorkommunikation med inriktning på Internet. Den riktar sig också till den teknikintresserade läsaren.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr