Internationella relationer
ISBN9789144102801
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareJakob Gustavsson, Jonas Tallberg
Publiceringsår2014-07-25
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor461
SpråkSvenska

Häftad • 2014-07-25

Internationella relationer

av Jakob Gustavsson och Jonas Tallberg

 • ISBN: 9789144102801
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-07-25
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 461
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Kristofer B
  229 kr

  Bra skick

 • Sofia K
  359 kr

  Ny

Om Internationella relationer

Boken Internationella relationer släpptes år 2014 och är skriven av Jakob Gustavsson och Jonas Tallberg.

Den består av 461 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Internationella relationer begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 170 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I denna heltäckande grundbok ges en introduktion till studiet av internationella relationer. Boken redogör för de dominerande teoretiska perspektiven inom internationella relationer, för de processer som formar den internationella fördelningen av makt och resurser, samt för de mest framträdande politikområdena i världspolitiken idag. Genom sitt breda anslag behandlar boken frågor som: Varför uppstår krig? Vad har globaliseringen för politiska effekter? Vem har makt i internationell politik? Hur kan utvecklingsländerna hävas ur fattigdom? Vilka motiv driver transnationella terroristnätverk? När har normer och internationella institutioner betydelse? Under vilka omständigheter får nationella identiteter genomslag i världspolitiken?I boken medverkar många av de främsta forskarna inom internationell politik i Sverige. Alla är experter inom sina respektive områden, och är väl integrerade i den internationella forskningsmiljön. På ett pedagogiskt sätt introducerar de centrala perspektiv och begrepp och knyter samtidigt an till aktuella exempel och illustrationer. Flera exempel hämtas från en svensk kontext och boken belyser därmed på ett unikt sätt Sveriges relationer med omvärlden.I denna tredje upplaga har samtliga kapitel uppdaterats och tre nyskrivna kapitel som behandlar internationell politisk historia, demokratisering och migration har tillkommitBoken vänder sig i första hand till introduktionskurser i internationell politik eller internationella relationer vid universitet och högskolor.Tredje upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 170 kr